avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate George-Marius

Activitate George-Marius

Salutare! Legea Educatiei nationale prevede ca in termen de 4 ani de la intrarea in vigoare (deci, pana la 9 februarie 2015) absolut toate cadrele didactice din invatamantul superior trebuie sa detina diploma de doctor. Intrebare: daca iti sustii teza de doctorat si diploma de doctor nu vine pana la 9 februarie, te concediaza? Sau este valabila si o adeverinta care sa ateste ca ai sustinut teza, urmand ca ordinul ministrului sa apara mai tarziu? Sau, la fel, am teza sustinuta dar nu mi-a venit inca ordinul ministrului. In cazul in care imi depun cerere pentru concediu fara plata, si ulterior, pana la terminarea concediului, imi apare si diploma, pot sa scap de concediere? Stiam ca in perioada concediului fara plata nu ti se poate desface contractul de munca. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Mulțumesc pentru răspunsuri!
O zi bună!
Până la urmă, există vreo lege care să incrimineze institutiile din sectorul privat pentru depășirea termenului de 30 de zile (scrie și pe bon că în termen de 30 de zile voi primi răspuns...)? Asta mă interesează de fapt!
Dovada fiind bonul cu numarul de inregistrare de la reclamatie? javascript:void(0);Ca sincer, n-am stat sa filmez sau sa fotografiez in momentul ala pretul de la raft si pretul de la cantar, ca sa am dovada clara ca nu vorbesc prostii. Oricum, dincolo de reclamatia in sine, faptul ca s-a depasit teremenul legal in care trebuiau sa-mi raspunda, ii arunca in vreun fel in culpa?
Salutare!
Am facut o reclamatie la Serviciul clienti al unui supermarket cu privire la faptul ca pretul de la raft diferea de pretul de la cantar pentru un anumit produs, dar mai mult pentru faptul ca am fost nevoit sa astept mai bine de 20-25 minute pana cand o persoana responsabila de acel raion sa vina sa ma lamureasca asupra pretului corect. Reclamatia am depus-o in data de 12 iunie, am bon cu numarul reclamatiei. Au trecut 45 de zile si nu am primit niciun raspuns. Drept pentru care astazi am mers la supermarket sa ma interesez asupra raspunsului la reclamatia mea. Am avut parte de acelasi tratament, telefoane dupa telefoane din partea doamnei de la Seviciul clienti, ma pasau de la unul la altul. Intr-un final, a aparut cineva care culmea, nu se ocupa de reclamatii, dar vroia sa vada care e treaba cu mine. I-am spus ca nu mai repet si ca sa citeasca reclamatia cu numarul de inregistrare, pe care i l-am aratat. A spus ca nu este posibil acel lucru, dar ca isi aminteste ceva de reclamatia mea si ca a concluzionat el ca ar fi nefondata. Am plecat cu o mie de nervi. Ma gandesc sa ii actionez in judecata pentru nerespectarea termenului legal de 30 de zile pentr a-mi trimite raspuns, indiferent care ar fi acela. Credeti ca as putea obtine dreptul de a-i obliga sa-mi trimita raspuns si eventual daune morale?
Multumesc!