Buna dimineata. Lucrez in prezent la o institutie publica si am dat concurs la o alta institutie publica unde am reusit. Problema este ca directorul nu vrea sa renunte la perioada de preaviz. Existao solutie legala de a putea scurta perioada de preaviz? V multumesc.
Buna ziua. Desi e din 2011 discutia credeti ca puteti sa imi trimiteti si mie aceasta procedura ? As dori sa ma informez ai bine in legatura cu acest aspect , chiar daca poate informtiile nu mai sunt foarte actuale. Adresa de e-mail : carolin_a1972@yahoo.com
Buna ziua.
La institutiile publice (nu primarie, consiliu judetean) cat este norma la carburant pentru autoturisme? In Ordonanta 80/2001, modificata in 2018 nu se mai face referire decat la stabilirea limitelor privind cheltuieli de protocol si dotarea cu autoturisme.
Multumesc
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema legat de fondul de handicap. Am citit ordinul 60/2017 privind modificarea legii 448/2006 si am inteles ca firmele vor mai plati o contributie in plus. La nivelul societatii unde lucrez, am un colectiv format din 25 de persoane, iar 4% reprezinta o persoana, iar fondul de handicap va fi un salariu minim pe economie. Va multumesc anticipat.