avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate emaio

Activitate emaio

Răspuns la discuția Reducere perioada de preaviz
Va multumesc pentru raspunsuri.
Buna dimineata. Lucrez in prezent la o institutie publica si am dat concurs la o alta institutie publica unde am reusit. Problema este ca directorul nu vrea sa renunte la perioada de preaviz. Existao solutie legala de a putea scurta perioada de preaviz? V multumesc.




Buna ziua. As dori sa stiu de unde pot afla care sunt institutiile care au posturi care se pot ocupa prin transfer. Multumesc.
Buna ziua. Ma intereseaza si pe mine aceasta procedura.Adresa de e-mail este: carolin_a19722yahoo.com . Va multumesc anticipat.
Buna ziua. Desi e din 2011 discutia credeti ca puteti sa imi trimiteti si mie aceasta procedura ? As dori sa ma informez ai bine in legatura cu acest aspect , chiar daca poate informtiile nu mai sunt foarte actuale. Adresa de e-mail : carolin_a1972@yahoo.com
Buna ziua.
La institutiile publice (nu primarie, consiliu judetean) cat este norma la carburant pentru autoturisme? In Ordonanta 80/2001, modificata in 2018 nu se mai face referire decat la stabilirea limitelor privind cheltuieli de protocol si dotarea cu autoturisme.
Multumesc
Răspuns la discuția Vaucerul de vacanta
Nu. Doar pentru personalul M.A.I..
Buna ziua. As avea nevoie de o monografie contabila pentru concedii medicale iulie 2018 pentru o instituite publica. Va multumesc
Răspuns la discuția Fond de handicap
Nu ma poate nimeni ajuta cu informatii in acest sens? Va rog!!!!!!
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema legat de fondul de handicap. Am citit ordinul 60/2017 privind modificarea legii 448/2006 si am inteles ca firmele vor mai plati o contributie in plus. La nivelul societatii unde lucrez, am un colectiv format din 25 de persoane, iar 4% reprezinta o persoana, iar fondul de handicap va fi un salariu minim pe economie. Va multumesc anticipat.