avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Norma de carburant
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Norma de carburant

Buna ziua.
La institutiile publice (nu primarie, consiliu judetean) cat este norma la carburant pentru autoturisme? In Ordonanta 80/2001, modificata in 2018 nu se mai face referire decat la stabilirea limitelor privind cheltuieli de protocol si dotarea cu autoturisme.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 12:05, 28 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu am o testare facuta de RAR in care arata cat consuma fiecare masina cu/fara incarcatura, cu/fara aer conditionat, in circuit urban, mixt, cu viteze legale. Decontarea se face conform acestor testari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontari cheltuieli ,,autoturism de serviciu'' director valerianharet valerianharet Directorul unei unitati sanitare cu mai putin de 400 de paturi are dreptul la un ,,autoturism de serviciu,, pe care sa-l conduca personal (pentru deplasari ... (vezi toată discuția)
Am fost sancționat de un agent de circulație pentru o contravenție pe care n-a constatat-o el. am vreo șansă să obțin reducerea suspendării permisului sau anularea pv? romicatila romicatila Buna ziua, am primit o amenda de ciruclatie pe A1 la km 12 pentru viteza de 132 km/ora. Agentul care m-a oprit a spus ca zona era restrictionata cu 80km/ora, ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuiala combustibil mari.a mari.a Spuneti-mi va rog sub ce forma as putea sa decontez cheltuiala cu combustibilul unui angajat care vine cu masina personala la serviciu? Precizez ca ... (vezi toată discuția)