Unde se poate face sesizare in cazul in care cineva foloseste o procura cu o semnatura ''facuta'' in numele altcuiva , la intocmirea de acte notariale?
Cum poate afla sotul/sotia daca partenerul a cumparat un bun imobiliar fara ca el /ea sa stie?Exista posibilitatea de a introduce datele personale pe un site specializat pentru a afla acest lucru , fara a face personal apel la institutii / autoritati?
Buna ziua,
Am lucrat in sistemul financiar-bancar , o societate cu sediul in Bucuresti , incepand din 08.04.1991.
La inceputul lunii iunie am solicitat acordul partilor pentru plecare ,incepand cu 01.07.2014.
Intrucat nu am primit documentele personale ,am contactat telefonic angajatorul- atat la nivel local cat si central ,si mi s-a spus ca voi primi adeverinta pe 04.08.2014 si restul documentelor (carte de munca,etc)pe 15,08.2014 intrucat nu au fost scanate pana acum.
Dupa cum stiu,conform HG 500/2011 cartile de munca ar fi trebuit scanate pana la 30.06 2011 si restituite angajatorilor si implicit angajatilor - macar de-ar fi fost in regula la angajator, nu ar fi fost o problema transmiterea .
Astfel,incepand cu 01.07 2014 si pana la primirea documentelor- cand se va intampla acest lucru - nu sunt platita , nu pot beneficia de control medical,internare in spital,angajare in munca,contributie la pensii,etc.( am o vechime totala in munca de aproape 32 ani).
Va rog sa-mi spuneti ce pot face in acest caz.