avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte notariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte notariale

Unde se poate face sesizare in cazul in care cineva foloseste o procura cu o semnatura ''facuta'' in numele altcuiva , la intocmirea de acte notariale?
La Politie sau la Procuratura
Ce inseamna "facuta" in numele altcuiva? E procura notariala? Caci atunci, in functie de data intocmirii, poate ca nu trebuia semnata deloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pt dezbaterea mostenirii - consulat sau apostila? NickN70 NickN70 O procura pentru dezbaterea mostenirii si eliberarea certificatului de mostenitor, realizata in strainatate, trebuie NEAPARAT sa fie facuta la un Consulat al ... (vezi toată discuția)
Fals în acte: promisiune de vânzare-cumpărare autentificată în 2014, dar promitentul vânzător (tata) a decedat în 2013. ce pot face eu acum? Nicoletahagi Nicoletahagi Buna ziua! De curand am aflat ca cineva imi lucreaza hectarele pe care le am de la tatal meu. Am cercetat putin si am aflat ca exista o promisiune de vanzare ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru parcare ilegala primita de la politia comunitara stepetrache stepetrache Buna seara ! Rog ajutor in urmatoarea problema. Am cumparat acum 5 ani o masina dar care i-am facut-o cadou tatalui meu. Ca sa nu stric surpriza actele ... (vezi toată discuția)