Am o intrebare cu legatura o Inteprindere individuala, deci codul.caen 3299-fabricarea altor produse manufacturiere si 3213 fabricarea imitatii de bijuterii , fac bijuterii ieftine si magneti de frigider, fabricarea se desfasoare o camera mica(sediu), (nu inregistrez facturile de utilitati) , produsele sa le vand numai la targuri si piete.
In acest caz platesc impozit majorat? si daca da/nu ce decalaratie trebuie sa depun la primarie si la ce termen?
Am gandit ca fac o dispozitie de incasare cu o anumita valoare ( care nu se aplica la nimic) si folosesc banii ( pentru acoperiea cheltuielilor ) pana cand incasarile depasesc valoarea respectiva, ulterior fac o dispozitie de plata fara aplicarea ce cheltuieli au fost.
Corect asa ? Sau fiecare dispozitie de incasare trebuie sa se refere in mod obligatoriu la o chitanta sau la un bon fiscal)?
Am o intrebare cu legatura unui I.I., emiterea dispozitie de plata e obligatoriu la efectuarea fiecarui plati (de exemplu: facturi de materii prime, facturi de marfuri, facturi de prestatri servicii etc.)
Cu legatura unui I.I. , in anul trecut (2015) am iesit in plus , anul acesta (2016) incepe cu cheltuieli, fac o dispozitie de incasare ? sau nu trebuie?