avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Dispozitie de plata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Dispozitie de plata

Buna seara, as dori sa ma lamuriti cum pot scoate bani dintr-o intrep. indiv.?Ajunge o dispozitie de plata? De la I.I. la titularul persoana fizica fiind vorba de acelasi nume? Exista o limita de timp ,odata pe luna, la 6 luni, odata pe an?Bineinteles sa existe suma.Trebuie specificata in RJIP.?
Cel mai recent răspuns: Fireball , utilizator 22:22, 26 Ianuarie 2016
In cazul I.I., titularul acesteia poate folosi in interes personal, oricand si fara a i se cere justificare, banii obtinuti in urma activitatii desfasurate.

Nu e ca la S.R.L. unde se tine un registru de casa si asociatii incaseaza dividende.
Buna Seara

Cu legatura unui I.I. , in anul trecut (2015) am iesit in plus , anul acesta (2016) incepe cu cheltuieli, fac o dispozitie de incasare ? sau nu trebuie?
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2016
imike, utilizator
Va multumesc! Apreciez raspunsul dvs. E de folos,Fireball.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul 170/2015 privind contabilitatea in partida simpla ionitzavio ionitzavio Buna ziua.Sunt PFA platitor de tva(comert cu amanuntul) si va rog daca se poate o lamurire. 1.Am citit in ordinul170/2015 ca incepind din 1 martie in rjip se ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp pot scoate banii din firma? MrFB MrFB Daca am infiintat recent un S.R.L. si deja voi incasa anumite comisione,banii ii pot scoate oricand din banca sau trebuie sa astept 1 an? Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)
Rjip 2016 imike imike Buna Seara Cu legatura unui I.I. , in anul trecut (2015) am iesit in plus , anul 2016 incepe cu cheltuieli, fac o dispozitie de incasare ? sau nu trebuie? (vezi toată discuția)