avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Activitate Emicka

Activitate Emicka

Buna ziua, astăzi am fost la locul de munca ca sa imi iau fluturasul pe luna august si afli cu stupoare ca nu voi primi salariul pe aceasta luna, deoarece eu fiind angajată pe perioada determinata, in baza concediului material al titularului, mi-a incetat contractul prin iulie, deoarece titularul de intoarce la catedra! Eu nefiind anuntata de acest lucru. Adică stiam ca se va intoarce din septembrie dar nu stiam ca imi încetează contractul in luna iulie. Ce se mai poate face acum? Va mulțumesc!
si mai o intrebare..daca ma angajez la o firma particulara din 1 septembrie pot beneficia de indemnizatie?
va multumesc frumos pentru solutiile gasite....cel mai probabil voi incerca sa imi prelungesc contractul de munca sau daca nu voi reusi atunci voi apela la somaj...pentru ca altfel nu vad ce as putea face...data prezumata a nasterii este 23 noiembrie 2014
Buna ziua, am si eu o nelamurire si sper din suflet sa primesc raspuns la intrebare...pentru inceput sa prezint situatia: eu lucrez ca profesor pe perioada determinata, asta inseamna ca pe 1septembrie 2014 imi expira contractul, eu fiind insarcinata in 6 luni iar in septembrie voi avea 7 luni....ce optiuni as avea? sa merg mai departe in invatamant pentru 2 saptamani, sa ma angajez in alta parte la o firma pentru a nu pierde indemnizatia pentru copil, sau sa platesc la stat vechimea daca asta ar ajuta cu ceva....sau aici apare nelamurirea...sotul lucreaza in politie si am inteles ca se poate face astfel...eu sa stau in concediu maternal iar indemnizatia sa fie pe numele sotului...dar nu stiu daca acest lucru e valabil si pentru cei din M.A.I....sunt stresata pentru ca nu mai stiu pe cine sa intreb...eu am 2 ani lucrati in invatamant si inca un an la alta firma...va multumesc pentru lamuriri!