avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrachicetean

Activitate alexandrachicetean

Am găsit o adeverința înlocuitoare pana la eliberarea titlului de proprietate care este pe numele mătușii mele de când era pe numele de fata presupun ca și titlu de proprietate e tot pe numele de fata voi verifica la primărie Multumesc anticipat ptr timpul acordat
Da am găsit in casa titlu de proprietate după moartea după ce am trecut casa pe mine in anul 2009 și o hârtie de mana cum la vândut la prețul de 300 de lei la vremea aia n am dat importantă da presupun ca era pe numele ei făcând curat printre hârtii le am aruncat ! La primăria n am fost sa ma interesez nu știu pe cine figurează cert e ca cel care la cumpărat nu avea titlu ptr ca am fost căutată in curte la spusele vecinilor ptr titlu de proprietate și le am transmis sa se descurce ca eu nu l mai am personal nu ne am întâlnit nu m au mai cautat
Eu fiind cu certificat de Moștenitor prin succesiune am vreun drept sa cer alt titlu de proprietate? Cel păstrat de Matusa la vânzarea pământului printr o hârtie de mana l am aruncat neștiind despre ce i vorba !!! Sau mai exact am dreptul sa mi cer pământul înapoi care a fost vândut la preț mic ?
Prin instanța binenteles
Buna !!! As dori sa știu dacă Matusa mea înainte de a deceda a vândut un pamant doar cu un contract de vânzare cumpărare scris de mana așa zisul cumpărător neavând titlu de proprietate poate intabula pământul pe el sau sa l vanda altcuiva ? Adică in baza hârtiei de mana i se poate eleibera alt titlu de proprietate pe pământul respectiv?
Răspuns la discuția reziliere contract
multumesc! da dar l au anulat contractul meu si fiind la comun contractul a intrat in posesia vecinei de langa si pe mine nu m au trecut in contract desi aveau contractul vechi pe numele meu pe perioada nedeterminata

buna ziua ! se poate sa mi se anuleze contractul de apa fara sa fiu anuntata pe baza ca a trecut de la sc somes dej la aquasom cand in contract scrie ca orice modificare se face cu acordul partilor !!! multumesc