avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract

buna ziua ! se poate sa mi se anuleze contractul de apa fara sa fiu anuntata pe baza ca a trecut de la sc somes dej la aquasom cand in contract scrie ca orice modificare se face cu acordul partilor !!! multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandrachicetean , utilizator 19:43, 4 August 2014
e posibil ca societatea initiala sa fi fuzionat cu cea la care va aflati acum... dar in mod normal trebuia sa va preia contractele in aceleasi conditii si aceleasi clauze contractuale pana la expirarea acestora
multumesc! da dar l au anulat contractul meu si fiind la comun contractul a intrat in posesia vecinei de langa si pe mine nu m au trecut in contract desi aveau contractul vechi pe numele meu pe perioada nedeterminata

Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
alexandrachicetean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de furnizare apa lost1989 lost1989 Buna ziua si LA MULTI ANI !!! Am mai scris in august 2019 despre contractele de furnizare apa incheiate de Compania de Apa Somes S.A. Cluj , Sucursala D... ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial , proprietar o asociatie de proprietari DAN ielaa DAN ielaa Daca Asociatia de Proprietari nu mai detine contractele de inchiriere inregistrate cu 20 ani in urma, contractele se pot anula ? Sunt Presedinte al unei ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba un contract pe numele meu? carmen silva carmen silva Buna ziua, As vrea sa gasesc o motivatie prin care sa trec un contract de inchiriere pe numele meu. Contractul este incheiat de catre tatal meu care a ... (vezi toată discuția)