Buna Ziua! Am o problema legata de CCC. In decembrie 2013 am nascut. In martie 2014 am depus dosarul de CCC. In luna Mai 2014 m-am intors la serviciu. Din diferite motive nu am ajuns sa imi depun dosarul pt stimulentul de insertie. Trebuie sa specific faptul ca firma la care lucrez are sediul in strainatate si are contract cu o firma de Payroll din Romania care elibereaza toate cele necesare. Agentia de payroll nu a trimis nici o notificare la agentia de Plati ca eu m-am intors la serviciu. In Decembrie 2014 mi-a fost sistata CCC deoarece fiul meu a facut un an. Dupa multe drumuri Primarie_Payroll- Agentia de Plati am reusit sa imi depun dosarul de stimulent in Martie. Acum am primit o notificare ca am de returnat 3740 lei pe perioada :1.05-30.11.2014. Eu stiu ca o parte din vina o am eu ,dar nu inteleg cum s-a facut acest calcul, si de ce nimeni nu s-a sesizat ca eu platesc impozit pe venit ,dar iau si Indemnizatie? Si a doua intrebare : Compania de payroll poate sa plateasca o parte din bani si cum sa ii fac sa plateasca?
Multumesc!
Sotului meu i s-a luat permisul pe 30 de zile. Nu a vrut dovada ca poate sa conduca 15 zile, dar i-au dat-o oricum. Nu a condus in acele 15 zile. Azi se implinesc 30 de zile de cand i-au luat carnetul, poate sa se duca sa il ia de la Permise Auto? Il vor elibera?
Multumesc pentru ajutor!