avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate deealoveady

Activitate deealoveady

Buna! Am o intrebare. Sotul meu beneficiaza de chirie fiind cadru militar. Eu desfasor activitate ca liber profesionist. Cum suma pentru inchirierea unui spatiu este f mare, ma ganeam sa achizitionez un imobil si sa platesc rate. Intrebarea este urmatoarea: achizitia unui imobil/ spatiu pentru desfasurarea activitatii ca profesie liberala va suspenda dreptul sotului de a beneficia de chirie? Pentru ca noi si teoretic si prectic vom sta in chirie in continuare si imobilul va fi achizitionat prin titlul de liber profesionist. Va multumesc!
Buna ziua! Daca dupa concediul post-natal vreau sa ma intorc la munca beneficiez de stimulentul de reinsertie sau trebuie sa-mi iau CCC mai intai. Unde se depune dosarul pt stimulent si ce tb sa contina? Daca prima varianta este valabila tatal mai este obligat sa-si i-a luna de concediu" obligatoriu"? Va multumesc!
Discuție CCC si PFA
Buna ziua!
Va rog sa-mi raspundeti la ateva intrebari:
1. Sunt balneofiziokinetoterapeut si vreau sa devin si instructor lamaze. Sub ce forma legala pot sa ma inregistrez? Am autorizatie de libera practica, sunt inscrisa intr-o asociatie a kinetoterapeutilor, dar statul nu recunoaste profesia ca fiind liberala.
2. Avand in vedere ca din 20 august statul ar putea da voie mamelor aflate in CCC sa aiba venituri de pana la 1500 ron pe an, as putea sa-mi deschid pfa, chiar daca sunt in CCC ?
Va multumesc!