avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC si PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC si PFA

Buna ziua!
Va rog sa-mi raspundeti la ateva intrebari:
1. Sunt balneofiziokinetoterapeut si vreau sa devin si instructor lamaze. Sub ce forma legala pot sa ma inregistrez? Am autorizatie de libera practica, sunt inscrisa intr-o asociatie a kinetoterapeutilor, dar statul nu recunoaste profesia ca fiind liberala.
2. Avand in vedere ca din 20 august statul ar putea da voie mamelor aflate in CCC sa aiba venituri de pana la 1500 ron pe an, as putea sa-mi deschid pfa, chiar daca sunt in CCC ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:55, 6 August 2014
Asteptati sa apara actul normativ respectiv, sa vedem ce prevede si apoi mai discutam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instructor auto cu autorizatie pfa bebe_aso07 bebe_aso07 Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns ......pentru a profesa ca instructor auto cu autorizatie PFA este obligatoriu sa fi lucrat ca instructor (angajat) la ... (vezi toată discuția)
Instructor independent pfa stelutza_tl stelutza_tl Buna ziua, Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri....va rog. Sotul meu si-a luat atestatul pentru instructor auto atestat ( vrand sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj si deschidere pfa bebelik bebelik Buna seara,de profesie sunt asistent medical,doar ca de la 15 februarie am intrat in somaj.Vreau sa-mi deschid un PFA pt prestari servicii la un centru de ... (vezi toată discuția)