avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Instructor auto cu autorizatie PFA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Instructor auto cu autorizatie PFA

Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns ......pentru a profesa ca instructor auto cu autorizatie PFA este obligatoriu sa fi lucrat ca instructor (angajat) la o firma de profil??? Eu m-am uitat in lege si nu am vazut asa ceva dar toti instructori pe care i-am intrebat spun lucrul acesta.....multumesc
Cel mai recent răspuns: Flavius88 , utilizator 09:00, 18 Martie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara!Va multumesc pentru interventie.Mai am o intrebare ;Care sunt posibilele forme de exercitare a profesiei daca sunt numai atestat.Autorizarea se face cu conditia sa fi lucrat 5 ani intr-o scoala de soferi conform reglementarilor din 2013(OMTT733).Art22 este din...?unii zic 2ani,altii3ani,altii5ani;care este varianta exacta?
buna ziua.dak am lucrat deja 2 ani angajat pentru o scoala de soferi pot lucra independent sau trebuie sa mai dau un examen?multumesc
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2017
cornel pcp, utilizator
Care poate sa imi explice cum pot sa devin instructor auto?acum m am inscris sa fac atestatul,si pe viitor vreau sa imi deschid firma.ma intereseaza care sunt pașii. Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2021
Flavius88, utilizator
Va salut!si eu vreau sa devin instructor auto, daca am atestatul dar fara autorizatie de instructor pot sa ma angajez la o scoala de șoferi fara autorizatie?Si inca o nelămurire,trebuie sa lucrez ca si angajat minim 2 ani ca instructor,si dupa aceea pot sa mi fac PFA?multumesc!

cornel pcp a scris:

buna ziua.dak am lucrat deja 2 ani angajat pentru o scoala de soferi pot lucra independent sau trebuie sa mai dau un examen?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instructor independent pfa stelutza_tl stelutza_tl Buna ziua, Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri....va rog. Sotul meu si-a luat atestatul pentru instructor auto atestat ( vrand sa ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului la munca GMN GMN Sunt instructor auto autorizat, dupa ce am urmat, fireste, un curs de atestare profesionala organizat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii ... (vezi toată discuția)
Autorizare instructor auto dorin75 dorin75 sunt angajat cu 8 la o institutie. am mai fost angajat cu contract de munca partial la o scoala de soferi (program de 4 ore timp de 2 ani) am practicat ... (vezi toată discuția)