Presupun ca nu. Toate actele au iesit in regula la banca, iar structura figureaza ca fiind de caramida desi nu este. Cum pot verifica si cum ma sfatuiti sa procedez?
Multumesc
Buna seara,
Recent am achizitionat un apartament prin programul prima casa si am luat o pacaleala de zile mari. Si anume, am vazut apartamentul, mi-a placut, am decis sa ramana acesta. Cand am intrebat de structura acestuia, mi s-a spus ca este de caramida. Aceeasi informatie a fost furnizata si evaluatorului bancii. Gandidu-ma ca nu s-ar minti cu asa ceva, nu am verificat. Dupa ce m-am mutat, am descoperit ca structura apartamentului este de lemn, fiind construit in regim de mansarda.. Nu isi merita pretul apartamentul. Este vina mea, ca am fost naiv, dar si a evaluatorului, care tocmai de asta a fost platit, sa verifice informatiile si daca valuarea este in regula. Cum m-ati sfatui sa procedez? Este vreo posibilitate de a recupera o parte din bani?
Va multumesc anticipat pentru ajutor
Locuiesc in zona de vreo 3 luni, in 3 luni de zile nu am vazut semnul... Daca as avea castig de cauza pe motiv ca nu este bine pozitionat semnul de circulatie ar fi intrebarea..
Buna seara. Am lasat ieri autoturismul pe Calea Crangasi stationata, ca astazi sa am surpriza ca mi-a fost ridicata.. Zona in care am parcat este singura aparent unde este stationarea interzisa, desi nu incurca deloc traficul, si in plus, erau foarte multe autovehicule acolo.. Evident, nu sunt nebun sa fi lasat intentionat masina o zi si ceva intr-o zona unde este stationarea interzisa, mai ales ca stiu ca in Bucuresti se ridica des autovehicule.. Dar, in portiunea respectiva, semnul este mascat de un pom destul de mare, astfel incat nu am observat prezenta acestuia.. Din ce am inteles poate fi contestata decizia la curtea judecatoreasca.. Sunt cumva reglementari speciale privind pozitionarea semnelor de circulatie, pot avea cumva castig de cauza.
Va multumesc mult de tot pentru ajutor!!! :)
Buna seara, vin cu o problema mai delicata la d-voastra. Am lucrat in cadrul unei firme de mai bine de 9 luni, iar recent a aparut posibilitatea de opta pentru ceva mult mai avantajos.. Problema este ca noul angajator vrea sa incep urgent, iar vechiul sa respect perioada de preaviz. In conditiile in care am propus chiar sa renunt la o parte din banii care i-as avea de luat din partea lor ca sa renunte la acel preaviz. Ar fi posibil ca din perioada de preaviz sa-mi fie scazute zilele de concediu? Sau sa ma leg de faptul ca nu au respectat contractul individual de munca, si anume, clauza ce prevede ca orele lucrate in afara programului sa fie compensate cu zile libere sau spor la salariu, lucrul care nu s-a intamplat niciodata de cand lucrez pentru ei, si in conditiile in care nu a fost luna in care sa nu am ore pe plus. Ce solutie imi recomandati? Va multumesc anticipat pentru ajutor!