avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil achizitionat prin programul prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil achizitionat prin programul prima casa

Buna seara,

Recent am achizitionat un apartament prin programul prima casa si am luat o pacaleala de zile mari. Si anume, am vazut apartamentul, mi-a placut, am decis sa ramana acesta. Cand am intrebat de structura acestuia, mi s-a spus ca este de caramida. Aceeasi informatie a fost furnizata si evaluatorului bancii. Gandidu-ma ca nu s-ar minti cu asa ceva, nu am verificat. Dupa ce m-am mutat, am descoperit ca structura apartamentului este de lemn, fiind construit in regim de mansarda.. Nu isi merita pretul apartamentul. Este vina mea, ca am fost naiv, dar si a evaluatorului, care tocmai de asta a fost platit, sa verifice informatiile si daca valuarea este in regula. Cum m-ati sfatui sa procedez? Este vreo posibilitate de a recupera o parte din bani?

Va multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: b90laurentiu , utilizator 09:48, 12 Decembrie 2015
In cadastru nu este descrisa structura de rezistenta?
Presupun ca nu. Toate actele au iesit in regula la banca, iar structura figureaza ca fiind de caramida desi nu este. Cum pot verifica si cum ma sfatuiti sa procedez?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie modificare apartament ulterioara lucrarilor SimonaRosu SimonaRosu Am gasit acest subiect,de mai jos, in 2009, in acest site. Sunt in aceeasi situatie, dar as vrea sa stiu daca nu a aparut vreo schimbare in legislatie. Am ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans prima casa dragomirv dragomirv Buna ziua! Vreau sa va expun o problema de recuperare avans pt o casa. Am vrut sa contractez un credit prin prima casa , am gasit casa, am dat banii de avans, ... (vezi toată discuția)
Mansarda spaga si fraieri spaga spaga Constanta mansada spagile si fraieri ... (vezi toată discuția)