avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Semn circulatie ascuns
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Semn circulatie ascuns

Buna seara. Am lasat ieri autoturismul pe Calea Crangasi stationata, ca astazi sa am surpriza ca mi-a fost ridicata.. Zona in care am parcat este singura aparent unde este stationarea interzisa, desi nu incurca deloc traficul, si in plus, erau foarte multe autovehicule acolo.. Evident, nu sunt nebun sa fi lasat intentionat masina o zi si ceva intr-o zona unde este stationarea interzisa, mai ales ca stiu ca in Bucuresti se ridica des autovehicule.. Dar, in portiunea respectiva, semnul este mascat de un pom destul de mare, astfel incat nu am observat prezenta acestuia.. Din ce am inteles poate fi contestata decizia la curtea judecatoreasca.. Sunt cumva reglementari speciale privind pozitionarea semnelor de circulatie, pot avea cumva castig de cauza.
Cel mai recent răspuns: b90laurentiu , utilizator 22:53, 6 Noiembrie 2014
Daca spuneti singur ca nu ati vazut acest semn, ce sanse ati vrea sa existe?
Locuiesc in zona de vreo 3 luni, in 3 luni de zile nu am vazut semnul... Daca as avea castig de cauza pe motiv ca nu este bine pozitionat semnul de circulatie ar fi intrebarea..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare abuziva a masinilor in constanta dragan1alex dragan1alex Buna ziua! Cred ca toata lumea a auzit ca in Mamaia / Constanta se ridica masini pe banda rulanta si sunt total de acord cu aceasta masura cat timp exista ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina ralu11 ralu11 Buna ziua, Mi-a fost ridicata masina din acelasi loc in care parchez de un an de zile. Asta s-a intamplat in Cluj pe o starda cu 3 benzi pe sens, langa ... (vezi toată discuția)
In ce situatii poate fi ridicata o masina considerata a fi parcata in loc nepermis,de catre politia locala? radinschipaul radinschipaul Am parcat un autoturism ,dupa semnul de pe asfalt care delimita o statie de autobus,pe un loc de unde incepea o parcare dispusa pe un rind,cu pozitionare ... (vezi toată discuția)