Buna seara. Am lasat ieri autoturismul pe Calea Crangasi stationata, ca astazi sa am surpriza ca mi-a fost ridicata.. Zona in care am parcat este singura aparent unde este stationarea interzisa, desi nu incurca deloc traficul, si in plus, erau foarte multe autovehicule acolo.. Evident, nu sunt nebun sa fi lasat intentionat masina o zi si ceva intr-o zona unde este stationarea interzisa, mai ales ca stiu ca in Bucuresti se ridica des autovehicule.. Dar, in portiunea respectiva, semnul este mascat de un pom destul de mare, astfel incat nu am observat prezenta acestuia.. Din ce am inteles poate fi contestata decizia la curtea judecatoreasca.. Sunt cumva reglementari speciale privind pozitionarea semnelor de circulatie, pot avea cumva castig de cauza.
Locuiesc in zona de vreo 3 luni, in 3 luni de zile nu am vazut semnul... Daca as avea castig de cauza pe motiv ca nu este bine pozitionat semnul de circulatie ar fi intrebarea..
Ridicare masina
ralu11
Buna ziua,
Mi-a fost ridicata masina din acelasi loc in care parchez de un an de zile. Asta s-a intamplat in Cluj pe o starda cu 3 benzi pe sens, langa ... (vezi toată discuția)