avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate Sergiu1996

Activitate Sergiu1996

Răspuns la discuția Pensia de urmas
Va multumesc!
Discuție Pensia de urmas
Buna ziua am si eu o intrebare...am terminat o scoala profesiona (mentionez ca beneficiez de pensie de urmas si am varsta de 19 ani) si vreau sa ma inscriu la invatamantul seral pentru a termina liceul dar in paralel vreau sa ma angajez...daca ma angajez cu carte de munca si continui si studiile la invatamantul seral mai beneficiez de pensia de uras? Va multumesc!
Va multumesc!!!
Buna am si eu pe cineva care are mutatie pe apartamentul meu si nu mai pot sa il scot din casa de la mine mentionez ca apartamentul in care locuiesc este pe numele meu si pe al mamei mele ,amandoi suntem de acoord ca acest individ sa plece dar nu vrea ...si am foarte mari probleme cu el si ma tot ameninta ...cum pot scapa de el...va rog ajutati-ma ..Va multumesc!!!
Răspuns la discuția Pensie de urmas (2)
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția Pensie de urmas (1)
Anul nasterii mamei este 1971 luna Septembrie. si este suferinda de scolioza si face caderi de hipo glicemii repetate . Va multumesc!!!
Buna sunt elev in clasa a 11-a la un liceu cu clasa profesionala...aceasta clasa profesionala este pe durata de 2 ani clasa a 10-a si a 11-a eu acum am varsta de 18 ani si pentru ca fac acesta scoala profesionala iau pensie de urmas ...eu dupa terminare scolii profesionale as vrea sa ma inscriu la invatamantul seral la zi pentru contiunare studiilor si pentru admiterea in examenul de bacalaureat...ma intereseaza daca pe parcursul invatamantului seral la zi mai primesc pensie de urmas? va multumesc!!!
Buna tatal meu a fost pensionat la limita de varsta si a decedat acum 2 ani si sunt doar eu si cu mama mea mostenitori...mie mi-au facut pensie de urmas si mama a primit pensie de urmas pe o perioada de 6 luni,dupa aceste 6 luni ea sa angajat...acum nu mai lucreaza si ma intereseaza daca ea isi poate face pensie de urmas dupa tatal meu ...perioada casatoriei lor a fost de 17 ani ...si de aproape un an de zile singurul venit este doar pensia mea de urmas... ma intereseaza daca poate sa isi faca pensie cumva...va multumesc!