avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot scapa din casa de cel pe care l-am luat in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot scapa din casa de cel pe care l-am luat in spatiu?

Buna am si eu pe cineva care are mutatie pe apartamentul meu si nu mai pot sa il scot din casa de la mine mentionez ca apartamentul in care locuiesc este pe numele meu si pe al mamei mele ,amandoi suntem de acoord ca acest individ sa plece dar nu vrea ...si am foarte mari probleme cu el si ma tot ameninta ...cum pot scapa de el...va rog ajutati-ma ..Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:40, 12 August 2014
Daca nu intelege de buna voie faptul ca ii interziceti sa mai locuiasca in apartamentul al carei proprietatre sunteti dvs. si mama, puteti introduce in Instanta actiune de evacuare.
Respectivul individ nu are nici un drept legal de a locui in casa dvs., daca nu-i mai permiteti.
Pe cale de consecinta, va fi evacuat silit, prin hotarare judecatoreasca.
Daca ati avut un moment de sclabiciune si i-ati facut mutatie asta nu inseamna catrebuie sa il tolerati in casa.
Schimbati yala la usa apoi ii luati lucrurile personale si i le aruncati.
Daca continua sa va ameninte sesizati politia.
Va multumesc!!!
aveti grija cu aruncatul ala de lucruri sa nu deveniti bun de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Am introdus divorțul și ne-am despărțit în fapt. are dreptul soțul să intre forțat în locuința comună, ținând cont că e dobândită de soție înainte de căsătorie? FloareaStancilor FloareaStancilor Buna ziua. Rog răspuns urgent. Am deschis divorț și ne-am despărțit in fapt. Soțul are dreptul să intre forțat in locuința comună până la ... (vezi toată discuția)
Cum pot evacua o persoana pe care am luat-o in spatiu? carmenbn carmenbn In urma cu cateva luni am acceptat cererea unor prieteni de a-i lua in spatiu pt.a-si face carte de identitate la adresa mea(ei venind din Italia,acolo fiind ... (vezi toată discuția)