In blocul in care m-am mutat nu s-au vandut toate apartamentele.Stiu ca plata liftului (curentul si intretinerea lui) se platesc primul pe nr. de persoane (deci cine locuieste efectiv in bloc) iar intretinerea liftului pe nr. de apartamente. Cine plateste pentru apartamentele nevandute? Cumva dezvoltatorul? Astept raspuns si va multumesc pentru lamuriri.
Am cumparat un apartament in acel imobil si deja am probleme cu hidroizolatia. Specific faptul ca blocul este din 2014 dat in folosinta. Si as vrea sa stiu cine trebuie se ocupa de reparatii cel care a vandut sau cel care a cumparat?
Care sunt drepturile si obligatiile ce revin unui dezvoltator asupra imobilului in urma vanzarii acestuia. Imobilul are sau nu o garantie si cat este? Multumesc
Locuiesc intr-un bloc nou in care nu s-a infiintat nici un fel de asociatie (locatari sau proprietari). In primele luni am platit unei vecine banii pentru cheltuielile comune (ei ii vin facturile de apa si cele de curent pe scara). Nu ni s-a eliberat nici un fel de chitanta. Nu avem nici o dovada ca am platit ceva. Cert este ca nici nu se vrea sa se infiinteze asociatie de proprietari. Care ar fi solutia legala de incasare a acestor bani pentru facturile despre care v-am spus si ce dovada putem primi cei care platim (chitanta sau altceva)?