Buna seara , INTREBAREA MEA ESTE URMATOARE! Bunica mea in varsta de 80 ani , a mostenit de mama ei un testament in care scrie citez: las toate bunurile mobile si imobile fiiceai mele .... Dupa moartea mea... Mama ei a murit in urma cu 26 ani , iar un frate care are casa in spatele casei parintesti a dat o afara pe bunica si nu a mai primit o in ograda parinteasca, de 26 ani ei tin totul si bunica sta cu testamentul ij buzunar, fratele ulterior a murit acum e sotia si copii lui, dupa multe cereri toti spuneai ca nu are dreptul insa acum dup ao cerere adresata primariei localitstii i a venit raspuns, ca pe titlul de proprietate unde e trecut terenul si tenrenurile care ar trebuie sa vina bunicii mele dupa testamentul facut la notar, in 1986 , sunt trecuti toti fratii ei si ar trebui sa fc iesirea din indiviziunea pt a intra in posesia terenului conform testamentului, ? Intrebare mea este cat costa iesirea din indiviziunea vanda in vedere ca pe titlu se afla toti cei 7 frati cu bunica 8 , sintre care numai 2 sunt in viata ea si o sora,! Eaa r vrea ulterior sa le ceara despagubiri cumnatei si fiilor ei pentru faotul ca au tinut abuziv timp de 26 ani tot ce si apartine ei, merue o ameninta si o batea iar la politie si tribunal aveau pile,! Ce cai trebuie urmate pt a intra in posesia a tot conform testamentului! Multumesc