avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire, mostenitori, titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire, mostenitori, titlu de proprietate

Buna ziua, am o mare rugaminte cine m a poate lamuri, bunica me aa ingriji t de parintii ei , lasandu i in urma un testament facut notariat un testament dupa moartea mamei ei fratele dij spatele casei parintesti a dat o afara din curtea parinteasca si tine el tot de mai bine de 25 ani, timp de 16 ani bunica mea a platit imposit pe mostenirea batraneasca , acum am vrea sa i se dea drepturile conform testamentului, insa o mare nedumerire, s a fc un titlu de proprietate in 1991 pe toti copii (fratii bunicii inclusiv ea) iar mostenirea la taxe si imposite este incontinuare pe numele parintilor bunicii kele nici decidecum pe cine tine, un testament stiu ca se poate strica doar de catre testamentar , cum se poate face ca ei tin toata mosteniea batraneasca(un frate de al bunicii) bunica sta cu testamentul in buzunar , nu tine decat 5 ani din mostenire , pamantul din camp nu tije nimik, a,mfost azi la notar si mi a zis ca trebuie facuta iesirea din indiviziune , in ce consta aceasta, daca bunica a ingrijit a inmormant a suport toate cheltuielile de mormantare etc, dupa moartea mamei ei a fosta data ca un caine afara din casa parinteasca , desi mama ei i a lasat unntestament prin care spune"las toate bunurile mobil si imobile fiicei mele(numele ei) dupa moartea mea, cum a putut fi facut titlu de proprietate cu numele tuturor fratilor ei. In acest moment la taxe si imposite este numele parintilor ei nicidecum a celor trecuti pe titlu , ce drept are bunica mea si psi trebuie urmati , multumesc ea ar vrea sa si scoata dreoturile sa treaca mai departe pe mama mea!
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 18:35, 27 August 2014
Cred ca, pentru a putea primi un raspuns la problema dumneavoastra, trebuie sa reveniti asupra expunerii si sa incercati sa fiti putin mai explicita. Va rog sa nu luati in nume de rau aceasta rugaminte, insa credeti-ma, este aproape imposibil sa intelegem ceva.
Nu o iau in nume de rau, insa am scris ce mi s a zis, bunica a mea a mostenit un testament in urma mamei ei, acum ne trezim ca mostenirea e trecuta pe toti fratii ei ijntitlu de proprietate pe cand la taxe si imposite este trecuta pe numele parintilor ei si anume maam si tatal ei care i au lasat testamentul, stiu ca nu testatemtnul nu se poate strica decat de testamentar atunci cum sustin ei ca s a fc mostenirea fara bunica mea ?
Consultati un avocat pentru ca asa cum descrieti situatia problema este de natura litigioasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune si testament ! Crina2525 Crina2525 Buna seara , INTREBAREA MEA ESTE URMATOARE! Bunica mea in varsta de 80 ani , a mostenit de mama ei un testament in care scrie citez: las toate bunurile mobile ... (vezi toată discuția)
Plata sultei alinaduta alinaduta EXISTA UN TITLU DE PROPRIETATE P NUMELE BUNICI URMAT DE NUMELE MAMEI MELE ,LA ROL INCA DIN ANUL 1974 AM FOST EU NEPOATA,MAMA NU A FIGURAT NICI O SECUNDA ... (vezi toată discuția)
Posibilitate contestare testament crisdarie crisdarie va supun atentiei urmatoarea speta: sora bunicii mele deoarece nu a avut copii, mi-a lasat prin testament la notar toata bunurile sale mobile si imobile. Deci ... (vezi toată discuția)