EXISTA UN TITLU DE PROPRIETATE P NUMELE BUNICI URMAT DE NUMELE MAMEI MELE ,LA ROL INCA DIN ANUL 1974 AM FOST EU NEPOATA,MAMA NU A FIGURAT NICI O SECUNDA LA ROL AICI EA AVAND O ALTA LOCUINTA UNDE M-AM NASCUT EU CU ALTI 5 FRATI.EU AM FOST LUATA DE BUNICA INCA DE MICA SA LOCUIESC AICI .ACUM AM DESCHIS ACTIUNE IN INSTANTA SA I-MI REVENDIC CATEVA TERENURI DE PE TITLU .DUPA O LUNA DE LA PROCES MA INFORMEAZA AVOCATUL CA DE FAPT EU TREBUIE SA PLATESC SULTA CATRE CEILALTI FRATI AI MEI ,MENTIONEZ CA MAI EXISTA UN ALT TITLU DE PROPRIETATE PE NUMELE MEMEI SI AL TATALUI.POT DOVEDI CU MARTORI CA FRATI MEI NU AU CE CAUTA "AICI" SI CUM SA FAC SA NU TREBUIASCA SA LE PLATESC ASAZISA SULTA ???? MULTUMESC ANTICIPAT.:O
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai editati mesajele cu litere majuscule, deoarece astfel de mesaje sunt extrem de greu de lecturat, iar pe de alta parte, o astfel de actiune poate fi intrepretata ca fiind una agresiva fata de ceilalti utilizatori ( pct. 1.2 din Regulament)
Multumesc pentru intelegere.
Faptul că figurați de „rol” nu are nici o legătură cu moștenirea bunuicii. La fel cum nici faptul că bunica va crestut de mică.
La moartea bunicii, mama D-voastră a devenit moștenitoare, iar la moartea mamei toți copiii acesteia (D-voastră și frații D-vaostră) veți impărții în mod egal partea ce vă revine, dacă nu a existat vreun testament prin care să se dispună altfel.
Să plătiți sulta înseamnă că D-voastră rărmâneți cu acele bunuri, dar trebuie să plătiți în bani fraților partea ce li s-ar fi cuvenit.
Mentionez ca noi nu am cerut decat o parte dintr-un titlu ,din celalalt titlu eu nu iau nimic titlurile sunt aproximativ egale ca si suprafata . Un frate de al meu a facut succesiune de pe urma mamei si a obtinut casa parinteasca atunci noi am senmat toti ca nu avem pretenti de ce nu s-ar putea si acum la fel,atata timp cat eu i-au decat terenurile pe care le-am avut si pana acum?Este neaparat necesar sa ma oblige instanta sa le platesc sulta? Asta e o lege sa inteleg?