Buna ziua, ieri am cumparat niste hainute de bebelus de la un magazin, in valoare de 400 lei. venind acasa am constatat ca o parte dintre ele sunt mici, mai exact un costums de 189 lei si o pereche de pantaloni de 35 lei. Mentionez ca pantaloni erau si marimi mai mari, ceea ce inseamna ca as putea sa-i schimb dar costumasul era singura bucata.
Intrebarea mea este daca am dreptul sa cer sa mi se restituie banii pe costumas deoarece nu am gasit nimic ce as putea lua in schimb de aceasta suma( 189 lei e o suma mare pe care nu as vrea sa cumpar ceva nefolositor la schimb). Se pot restitui sume partiale de pe un bon fiscal, mentionez ca am bonul fiscal. Multumesc anticipat!
Va multumesc pt promtitudine! in cel mai rau caz o sa apelam la instanta. e a doua oara cand ii chemam la reparatii. Data trecuta au fost probleme la instalatiile sanitare. m-am cam saturat sa-i sun din luna in luna, in conditiile in care toate materialele cumparate au fost de calitate. prostia pe care am facut-o a fost ca i-am lasat singuri in casa nesupravegheati. facand ce i-a taiat capul. ' CAPU" FACE, PROSTU TRAGE!" E lesne de inteles cine-i prostul in situatia data.#-o
Buna ziua! Am si eu o intrebare dar pe inceput sa va spun contextul in care apare aceasta. in luna mai a anului curent am renovat apartamentul, proprietate personala.la fel ca majoritatea romanilor am apelat la muncitori prin recomandare, la renumitii "dorei", nu o firma autorizata, fara contract sau chitante. dupa doua luni,adica aseara, ma trezesc cu cateva placi de faianta din bucatarie desprinse, cazute jos. Va rog sa-mi spuneti cum as putea ca acei muncitori sa fie sanctionati in vreun fel, avand doar ca dovada ca au lucrat aici cateva poze cu ei muncinda si niste vecini ca martori ca au lucrat la noi. Va multumesc anticipat!!!