avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Renovare apartament, probleme ulterioare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Renovare apartament, probleme ulterioare

Buna ziua! Am si eu o intrebare dar pe inceput sa va spun contextul in care apare aceasta. in luna mai a anului curent am renovat apartamentul, proprietate personala.la fel ca majoritatea romanilor am apelat la muncitori prin recomandare, la renumitii "dorei", nu o firma autorizata, fara contract sau chitante. dupa doua luni,adica aseara, ma trezesc cu cateva placi de faianta din bucatarie desprinse, cazute jos. Va rog sa-mi spuneti cum as putea ca acei muncitori sa fie sanctionati in vreun fel, avand doar ca dovada ca au lucrat aici cateva poze cu ei muncinda si niste vecini ca martori ca au lucrat la noi. Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: palima , utilizator 15:05, 7 August 2014
Protectia Consumatorului nu poate sanctiona persoane fizice. Lor le-ati spus ce s-a intamplat? Poate oamenii sunt totusi seriosi si vor veni sa repare fara amenintari cu reclamatii etc.
Domnul moderator Ares-3 are dreptate! "Doreilor", ca sa va citez, nu cred ca le-ar conveni sa le "stricati firma", prin antireclama, mai ales ca traiesc din recomandari, asa cum singur ati spus.
Incercati sa-i contactati pentru o rezolvare amiabila.
Daca amiabil nu puteti solutiona/remedia deficientele,va ramane actiune in instanta impotriva persoanelor fara forme legale angajate sa execute servicii care impun un anumit grad de calitate
Va multumesc pt promtitudine! in cel mai rau caz o sa apelam la instanta. e a doua oara cand ii chemam la reparatii. Data trecuta au fost probleme la instalatiile sanitare. m-am cam saturat sa-i sun din luna in luna, in conditiile in care toate materialele cumparate au fost de calitate. prostia pe care am facut-o a fost ca i-am lasat singuri in casa nesupravegheati. facand ce i-a taiat capul. ' CAPU" FACE, PROSTU TRAGE!" E lesne de inteles cine-i prostul in situatia data.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

#constructii #muncitori #hoti buna ziua, se da urmatoarea speta: ... Oana Stefana Oana Stefana #constructii #muncitori #hoti Buna ziua, se da urmatoarea speta: Am semnat contract cu o firma de constructii pentru extindere si reamenajare casa la tara. ... (vezi toată discuția)
Reparatii parti comune cu afectarea proprietatii migaste migaste sunt administrator la un bloc si ma confrunt cu urmatoarea situatie: avand probleme cu instalatia pe verticala la apa, parte comuna, am chemat un instalator sa ... (vezi toată discuția)
Speta inundatie,rog pareri! multumesc! Stefan83 Stefan83 Eu locuiesc cu chirie de doi ani si trei luni la etajul doi al unui bloc cu 8 etaje ,si datorita \"tevilor\" f. proaste se intampla inundatii des in acest ... (vezi toată discuția)