Buna ziua! Am si eu o intrebare dar pe inceput sa va spun contextul in care apare aceasta. in luna mai a anului curent am renovat apartamentul, proprietate personala.la fel ca majoritatea romanilor am apelat la muncitori prin recomandare, la renumitii "dorei", nu o firma autorizata, fara contract sau chitante. dupa doua luni,adica aseara, ma trezesc cu cateva placi de faianta din bucatarie desprinse, cazute jos. Va rog sa-mi spuneti cum as putea ca acei muncitori sa fie sanctionati in vreun fel, avand doar ca dovada ca au lucrat aici cateva poze cu ei muncinda si niste vecini ca martori ca au lucrat la noi. Va multumesc anticipat!!!
Protectia Consumatorului nu poate sanctiona persoane fizice. Lor le-ati spus ce s-a intamplat? Poate oamenii sunt totusi seriosi si vor veni sa repare fara amenintari cu reclamatii etc.
Domnul moderator Ares-3 are dreptate! "Doreilor", ca sa va citez, nu cred ca le-ar conveni sa le "stricati firma", prin antireclama, mai ales ca traiesc din recomandari, asa cum singur ati spus.
Incercati sa-i contactati pentru o rezolvare amiabila.
Daca amiabil nu puteti solutiona/remedia deficientele,va ramane actiune in instanta impotriva persoanelor fara forme legale angajate sa execute servicii care impun un anumit grad de calitate
Va multumesc pt promtitudine! in cel mai rau caz o sa apelam la instanta. e a doua oara cand ii chemam la reparatii. Data trecuta au fost probleme la instalatiile sanitare. m-am cam saturat sa-i sun din luna in luna, in conditiile in care toate materialele cumparate au fost de calitate. prostia pe care am facut-o a fost ca i-am lasat singuri in casa nesupravegheati. facand ce i-a taiat capul. ' CAPU" FACE, PROSTU TRAGE!" E lesne de inteles cine-i prostul in situatia data.#-o