Stefan83 a scris:
Eu locuiesc cu chirie de doi ani si trei luni la etajul doi al unui bloc cu 8 etaje ,si datorita "tevilor" f. proaste se intampla inundatii des in acest bloc. Speta mea este urmatoarea:: l-am inundat pe vecinul de la etajul 1 pe coloana de la baie care este pe hol la intrarea in baie insa baietii de la firma de instalatiori cu care blocul lucreaza au spus ca eu nu am nici o vina pt. ca s-a fisurat teava comuna a blocului(asta s-a intamplat de fata cu vecinul de dedesubt, toti 3 adica eu,vecinul si instalatorul luand parte la aceasta discutie). Acum m-am trezit cu vecinu' ca-mi aduce un bon fiscal de 221 ron pe care apar o cutie de vopsea de 15 litri si alte chestii gen ipsos etc. si pe spatele bonului scrie manopera 350 ron, total 571 ron de plata pt. mine. Acum eu nu prea ma pricep dar mi se pare putin tras de par, mai ales ca omu' si-a renovat intreg apartamentul,si-a pus si termopan la sufragerie, faianta in baie etc.si ma gandesc ca vrea sa-si amortizeze din costuri. Pe langa faptul ca teava deteriorata fiind comuna cred ca reparatia intra in cheltuiala intregii asociatii , n-as fi avut nimic impotriva daca mi-ar fi cerut o suma rezonabila,sau poate nu ma pricep eu,chiar sunt necesari 15 l de vopsea pt 1-2 mp. de perete si manopera e 350 ron? Ca daca e asa m-as apuca sa invat si eu tainele zugravelii!
Astept raspuns(uri), va multumesc!!!
De acord cu d-na avocat.Situatia poate fi solutionata numai in instanta ,daca nu exista bunavointa conducerii asociatiei