avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Activitate albus

Activitate albus

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca, in cazul sindromului posttrombotic, este obligatorie avizarea comisiei de expertiza medicala pentru acordarea concediului medical mai mult de 183 de zile. Stiu ca anexa 7 din OUG 158/2005 include aceasta boala in categoria celor pentru care se acorda concediu medical pana la un an, dar nu stiu daca medicul curant poate acorda concediul sau trebuie mers la comisie. Multumesc!
Pe scurt: am facut un credit la o banca #-o, n-am mai putut plati, banca a vandut creanta unei firme de recuparare, aceasta obtinand in instanta executarea silita, drept pentru care mi s-a facut poprire pe salariu. Recunosc, am incercat sa-mi fac sterse urmele B-), singura sursa de la care se mai puteau obtine informatii despre mine fiind, probabil, ITM-ul, Casa de Asigurari si, implicit, institutia la care lucrez. Intrebarea mea este: avea dreptul aceasta din urma sa confirme ca persoana X, (adica eu), cu cnp nr....este una si aceeasi persoana cu cea pe care o cauta executorul judecatoresc? Mentionez ca la data la care am facut credit nu eram casatorita, iar creditul a ramas pe vechiul nume. Multumesc!
Sotul meu a fost diagnosticat cu sindrom posttrombotic si HTA gr 2 de risc inalt. Care este maximul de zile consecutive de concediu medical de care poate beneficia, cine acorda acest concediu si in ce conditii? Multumesc!