avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Divulgare date personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Divulgare date personale

Pe scurt: am facut un credit la o banca #-o, n-am mai putut plati, banca a vandut creanta unei firme de recuparare, aceasta obtinand in instanta executarea silita, drept pentru care mi s-a facut poprire pe salariu. Recunosc, am incercat sa-mi fac sterse urmele B-), singura sursa de la care se mai puteau obtine informatii despre mine fiind, probabil, ITM-ul, Casa de Asigurari si, implicit, institutia la care lucrez. Intrebarea mea este: avea dreptul aceasta din urma sa confirme ca persoana X, (adica eu), cu cnp nr....este una si aceeasi persoana cu cea pe care o cauta executorul judecatoresc? Mentionez ca la data la care am facut credit nu eram casatorita, iar creditul a ramas pe vechiul nume. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:48, 19 Septembrie 2014
Executorul e cel ce trimite adrese oricui.. la ITM in principal si apoi.. se afla totul. Nu aveti pe cine si de ce sa trageti la raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar neplătit neînregistrat în biroul de credit de_pratto de_pratto Buna ziua! am facut un credit ipotecar comun cu fosta mea sotie, de care am divortat, pentru un credit ipotecar in 2013. Nu am mai putut plati si am renuntat ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am un card de cumparaturi facut prin [editat[;intre timp, contractand un credit ipotecar in valuta, nu am mai putut achita si rata lunara pt acel ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca nelush2103 nelush2103 In cadrul unei proceduri de vanzare de creante bancare, catre o societate de recuperare, si implicit a solicitarii de incuviintare a executarii judecatoresti ... (vezi toată discuția)