avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate budioan

Activitate budioan

Răspuns la discuția Mostenire abandonata
Va multumesc!!!
Răspuns la discuția Mostenire abandonata
Eu eram minor cînd au decedat parintii si am fost luat in grija surori mai mari ea atunci nu sa gîndit la astea,exista vre-o posibilitate de a recuperare ceva?
Va multumesc.
Buna ziua,am o intrebare referitor la o mostenire de la parintii mei,
Cu 24 de ani in urma au murit parintii,eu si sora mea am plecat in strainatate,noua ne-a ramas citeva paminturi,livezi, anul acesta m-am intors in locul de unde am plecat de mic,neamurile au inceput sa-mi spuna ca unul dintre verisori a vindut tot,chiar daca el nu avea nimic de-a face cu toate astea,ceea ce am inteles e ca el avea pe cineva in primarie dupa'91 si asa a reusit sa faca actele necesare ptr a putea vinde tot ceea ce era al nostru.
intrebarea mea este,ce se poate face in acest caz?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Accident rutier
va multumesc!!!
Răspuns la discuția Accident rutier
M-am gindit sa o repar eu pe bani mei iar facturile sa le predau la dosar la politie,doar ca ma costa foarte mult in it reparatia,e un bmw E90 2007
La bmw au spus ca ma costa in jur de 600-700 euro doar bara plus farul de ceata alti 150-200 euroin jur de 1000 euro si nu stiu daca reusesc sa-mi recuperez banii
in romania m-am interesat in jur de 500 m-ar costa problema mea e sa reusesc sa-mi recuperez banii
linkul cu prezul
RIVESTIM.PARAURTI ANTERIORE VERNICIATO CODE - UNI/MET. 51 11 0033538 2008/09 3,740 kg 828 €
Discuție Accident rutier
buna ziua,am masina inmatriculata in it,anul acesta in vacanta masina a fost lovita in parcare(parcata,oprita) cind m-am intors sa-mi iau masina am gasit stearsa bara din fata,am reusit sa gasesc vinovatul accidenului de pe o videocamera ptr ca el dupa ce a sters masina a plecat pur si simplu de la locul accidentului.
am dat o declaratie la politia rutiera iar dupa o zi m-au chemat cum ca l-au gasit pe sofer,doar ca eu trebuia sa ma intorc inapoi in strainatate la munca iar masina inca nu am reusit sa o repar,in septembrie ma intorc in romania ptr o saptamina,
intrebarea mea e cum sa procedez ca sa-mi recuperez daunele??
multumesc anticipat.