avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate Eduard Dumitriu

Activitate Eduard Dumitriu

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce nu ? S-ar tăia nodul gordian ! N-ar mai fi probleme de tranșat !
Nu am studiat legea, dar mă întreb dacă cei 11 proprietari nemulțumiți nu și-ar putea constitui propria asociație după desprinderea din asociația considerată de ei ca abuzivă !?!
Întrebare colaterală: ce se întâmplă dacă amprentele mele sunt total denaturate, neprintabile...nu mai sunt amprente ! Am psoriazis care se manifestă intens doar pe palme, degete (amprente) și tălpile picioarelor ? Consider că aș fi discriminat să nu pot ieși din țară decât cu pașaport care costă semnificativ mai mult decât eliberarea unei C.I. !
Cred eu ca totul ar putea fi lamurit daca s-ar citi fisa postului pentru agentul de paza si continutul contractului intre firma de paza si reprezentantul legal al obiectivului pazit. Logica si bunul simt ma fac sa spun ca acel "paznic" trebuie sa ma surprinda sustragand ceva si nu sa aduca marfa din magazie la raft ori sa presteze alte servicii care n-au nimic deaface cu paza.. Proba poate fi si o filmare cu o camera de supraveghere daca aceasta exista. Cam despre asta e vorba iar prezumtia de nevinovatie ar trebui sa le intre bine-n cap celor care se gandesc la "mate in saci" daca au pretentia sa fie considerate persoane educate !

2 - in cuprinsul deciziei nu se mentioneaza nici o data de incepere ! Intrebarea ramane ! De cand incep sa curga cele 60 de zile ?
3 - de unde ati citat "......cerificatul de grefa obtinut nu suspenda decizia sau efectele deciziei ", pentru ca in primul dvs. raspuns nu apare aceasta formulare ?
Ce'ntreb io si ce mi se raspunde ! Reiau: depunerea certificatului de grefa suspenda sau nu efectele deciziei pana la pronuntarea unei hotarari judecatoresti definitive ? Cele 60 de zile de delegare incep de la data de emiterea deciziei...sau de la ce data ? Da, in actiunea introdusa in contencios am solicitat si suspendarea. Multumesc anticipat pentru toate raspunsurile competente !
Angajatorul emite o decizie de schimbare a locului de munca prin delegare dar nu mentioneaza in decizie data de la care curg cele 60 de zile legale de delegare. Am contestat decizia in contecios administrativ. Am scos certificat de grefa pe care l-am depus la angajator. Angajatorul nu accepta suspendarea prevederilor deciziei pana la pronuntarea unei hotarari judecatoresti definitive si insista sa-mi aplice prev. deciziei. Actiunea angajatorului este legala ? Mai mentionez si faptul ca decizia a fost emisa la 17.08.2020 iar daca termenul de 60 de zile curge de la data emiterii deja aceasta decizie nu mai produce efecte cf. legii...Va multumesc anticipat pentru raspunsurile primite...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unii "medici" sunt niste animale de cea mai joasa speta ! Si stiti ce salarii au ? 15000 - 17000 lei noi /luna !
Eu am inteles ca s-a incheiat un act aditional la precontractul de vanzare/cumparare ulterior incheierii actului de vanzare/cumparare deci un aditional la un act care nu mai putea produce efecte atata timp cat s-a finalizat vanzarea/cumpararea ! Despre ce vorbim si de ce aproape toti cauta sa-l ameteasca pe ignorant ?
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu acceptati succesiunea ! Oricum bancile isi pot recupera banii doar in limita masei succesorale. Deci, daca totusi acceptati succesiunea bancile vor putea lua doar 50% din apartament iar restul de 50% cota parte indiviza nimeni nu poate fi atat de inconstient ca sa o cumpere ! Cand consultati un avocat solicitati-i sa studieze si aceasta posibilitate si sa sa va explice exact consecintele.....Mult succes !