avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate andreeabiz

Activitate andreeabiz

Răspuns la discuția Ingradire spatiu public, legal?
Multumesc frumos de raspuns. Nu i-am intrebat (ieri dupa amiaza a aparut gardul acolo), este posibil totusi sa aiba vreo autorizatie, vreun acord?
2 vecini au blocat accesul in spatiul verde dintre blocuri (unde se afla si zona de batut covoare) cu un gard de metal inalt si poarta cu lacat, fara a cere acordul locatarilor din blocul meu, dar nici din celelate 3 sau 4 blocuri vecine care beneficiau de acest spatiu.
Banuiesc ca nu au nicio autorizație, ziceau ca pun gard ca sa nu mai faca cainii nevoile acolo si sa nu mai vina oameni straini sa bata covoare.
Intrebarea mea este: e legal ce au facut? Cui ma pot adresa in acest sens, avand in vedere ca nu mai am acces la acel spatiu?

Multumesc anticipat!
Multumesc frumos!
Buna ziua,
O sa incerc sa fiu cât mai explicita si clara, in limbaj comun. Bunica mea are pensie de handicap, este absolut dependenta de cineva sa ii dea sa manance, sa bea, sa o ridice in fund, este aproape paralizata. Bunicul este operat recent, i s-a taiat un picior si se va incepe demersul pentru obtinerea unei pensii de handicap. Ambii vor avea nevoie de însoţitor, au si 80 ani... Intrebarea mea este: mama mea poate fi însoţitor pentru amândoi? In conditiile in care ar trebui sa isi lase serviciul pentru a putea sta cu ei, poate beneficia de 2 indemnizaţii, de la amândoi?
Multumesc!