2 vecini au blocat accesul in spatiul verde dintre blocuri (unde se afla si zona de batut covoare) cu un gard de metal inalt si poarta cu lacat, fara a cere acordul locatarilor din blocul meu, dar nici din celelate 3 sau 4 blocuri vecine care beneficiau de acest spatiu.
Banuiesc ca nu au nicio autorizație, ziceau ca pun gard ca sa nu mai faca cainii nevoile acolo si sa nu mai vina oameni straini sa bata covoare.
Intrebarea mea este: e legal ce au facut? Cui ma pot adresa in acest sens, avand in vedere ca nu mai am acces la acel spatiu?
Avand in vedere ca spatiul respectiv reprezinta domeniu public nu este necesar acordul proprietarilor si nu este legala blocarea si ingradirea cu gard de metal inalt si poarta cu lacat
Initial ,incercati solutionarea amiabila
Daca persoanele responsabile pentru ingradirea spatiului cu gard de metal....nu inteleg sa dezafecteze ,sesizati oficial serviciul disciplina in constructii din primarie care va dispune verificari,eventual amendarea celor vinovati cu obligatia readucerii spatiului la forma anterioara interventiei neautorizate
Din expunerea dvs rezulta ca este o interventie neautorizata,de vreme ce zona ingradita vizeaza zona de batut covoare) cu un gard de metal inalt si poarta cu lacat,
Chiar daca ar fi fost autorizata constructia,gardul nu ar fi trebuit sa depaseasca inaltimea de 0,8o cm si nu ar fi fost restrictionat accesul prin lacat...
Reabilitare bloc
razerul
Vecinii de scara de la etajele 1, 2, 3 si 4 pe aceiasi parte a scarii blocului (bloc cu parter si 4 nivele), au hotarat pe propria cheltuiala reabilitarea ... (vezi toată discuția)