avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate Roxanagul

Activitate Roxanagul

Răspuns la discuția Succesiune casa in construcție
Mulțumesc frumos ptr răspunsul rapid
Buna ziua,
Sunt singura moștenitoare a mamei mele care a decedat acum 2 luni. Pe lângă alte titluri de proprietate, avem si o casa in construcție, pentru care avem pe numele mamei autorizația de construcție si titlul de proprietate pentru teren. Curând trebuie sa facem încheierea lucrărilor, care trebuie făcută pe semnatura mamei, dar ea nu mai este. Cum urmează sa fac succesiunea la casa in construcție? Ce se poate face in acest sens? Menționez ca am fost la primărie la urbanism si am întrebat ce se poate face, dar nu au fost in măsura sa ma ajute.
Va mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția Martor evaziune fiscalã
Multumesc din suflet pentru raspuns. As mai avea o întrebare daca sunteti in măsura sa mi raspundeti. As putea delega pe cineva sa ma reprezinte? Daca nu, ce se poate întâmpla daca nu ma prezint? Cum am mai spus sunt plecată din tara si serviciul nu mi prea permite sa mi iau libere.
Buna ziua,
Am o problema legată de o citatie primită azi de mama mea in care sunt chemată la audieri in calitate de martor intr un dosar de evaziune fiscală. Va Menționez ca in perioada 2009-2013 am fost administrator la o societate care a intrat in faliment la începutul anului in curs.
Problema mea este ca eu sunt plecată din tara si audierile au loc luni, deci in 4 zile de la primirea citatiei. Sub nicio forma nu am cum ajunge. Ce se poate face in acest caz?
Va multumesc pentru orice sfat, părere sau sugestie