avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate lilicapitanu

Activitate lilicapitanu

Buna ziua,
Am o sentinta de restiture a taxei pentru o masina din data de 22 iunie nu s-a depus contestatie si este definitiva.Am mers la finante cu ea iar de acolo mi s-a dat o cerere si mi s-a spus ca se va restitui taxa conform noii ordonante de guvern, adica in cel mai bun caz prin 2018.
Este legal ce spun? Adica eu deschid proces in instanta il castig si acum ei imi restituie taxa dupa noua metoda? Va rog sa-mi spuneti ce sa fac ca deja e prea mult!
Multumesc!
Răspuns la discuția Taxa de prima inmatriculare
Multumesc!
IN 2010
Buna ziua,
Cand s-a depus prima cerere au fost prezentate actele in original la finante existand dosarul cu actele conforme cu originalul. Inspectorul cere factura de vanzare la export incadrand acest caz la ''scoaterea din parcul auto roman" prin vanzare la export desi exista hartia de radiere prin casare. Ce acte mai trebuie, se face contestatie sau doar prin instanta se mai rezolva?
Va rog sa-mi spuneti pentru masinile pentru care s-a platit taxa,s-a depus o cerere de restituire in decembrie 2015 si care intr timp s-a radiat prin casare se restituie taxa si ce acte trebuie pentru ca am primit raspuns de la anaf sa prezint contract de vanzare cumparare in strainatate si tot felul de prostii desi este la dosar dovada radierii prin casare.
Va rog daca se poate sa-mi spuneti ce trebuie sa fac?
Va multumesc!
Va rog sa imi spuneti si mie daca indemnizatia pentru crestere copil cu handicap si a alocatiei se platesc pe luna in curs sau cu o luna in urma?Acum in 3 august copilul meu a implinit 5 ani si nu mai este incadrat in gradul 1 ci 2 dar eu luna aceasta nu mai trebuia sa primesc indemnizatie pe luna iulie si alocatia dubla?