avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Activitate nikalai35

Activitate nikalai35

Discuție Legea 153/2017
Buna seara! Am si eu o nelamurire privind legea 153/2017 privind salarizarea personalului medical din fondurile publice, situatie in care , sper sa primesc un raspuns.
Sunt angajat pe functia de sanitar in MApN cu grad caporal, cu post-liceala AMG si nu mi se permite trecerea obtionala la salarizarea conform legii 153, salarizare ce a fost aplicata subofiterilor si personalului civil din MApN in anul 2018. Desi, functia de "Sanitar" in MApN este echivalata cu "Asistent medical" in viata civila, iar cei mai multi colegi (subofiteri si personal civil) din MApN au optat pentru aceasta salarizare, eu avand aceleasi studii si aceleasi obligatii cu ei, nu am acest drept.
As dori sa stiu, se incalca sau nu legea 153/ 2017?
Va multumesc frumos!!!
Buna ziua! Am si eu rugamintea ca cineva sa ma ajute cu privire la problema mea!!! Azi am primit o decizie de la Parchet prin care sunt instiintat ca s-a dispus renuntarea la urmarire penala, fiind obligat la a presta timp de 50 de zile o munca in folosul comunitatii si achitarea cheltuielilor judiciare (300 lei). Nu spune nimic de pemisul de conducere (anulare sau suspendare). INTREBARE: Pot sa-mi recuperez permisul si daca da, dupa prestarea zilelor de munca in folosul comunitatii si achitarea cheltuielilor, sau pot mai devreme? Va multumesc anticipat!
Va multumesc pentru raspunsuri. Deci, in momentul de fata pot fi salvat de procuror si numai de el. Un dosar penal mi-ar distruge cariera, mai ales ca nu aveam de mers decat 100 de metrii de la locul unde am consumat alcool si domiciliul! Cum a spus si agentul: "ceasul rau, pisica neagra". De recunoscut, vina, nici nu se pune problema. Cum as putea nega faptul ca am consumat alcool cand situatia era clara. Va doresc tot binele!
Buna ziua! Pe data de 09.05 2014 am fost depistat cu o alcoolemie de 1,1 la mie la prima proba de sange recoltata si 1 la mie la a doua proba. Mi s-a eliberat o dovada fara drept de circulatie si mi s-a retinut permisul. La ce ar trebui sa ma astept in situatia mea, e mai bine sa merg sa platesc contravaloarea analizelor (recomandare primita de la un agent de politie), in cat timp voi putea redobandi permisul de conducere? Va multumesc!