avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate stancuelisabeta

Activitate stancuelisabeta

Bună ziua, am un nepot bolnav gradul unu grav cu insotitor, soră-mea îi este și tutore deoarece nu are discernământ, acum sora mea umbla să-i depună dosarul pt pensie de boală, întrebarea mea este dacă el este bolnav de la 17 ani și nu a lucrat cum poate obține pensie de boală.
Răspuns la discuția Pensionare anticipată
09-05-1964
Bună ziua, sint născută în anul 1964 și am peste 35 de ani vechime, as dori sa știu dacă mă pot pensiona anticipat și dacă pot să lucrez apoi part time 2 sau 3 ore.
Răspuns la discuția Instiintare poprire
MULTUMESC O SA ANUNTAM O SEARA BUNA
da imi cer scuze am scris gresit prima oara, el are indemizatie de handicap gr 1.
da am inteles ca se retine o parte din bani dar el are indemizatie de handicap..
fratele meu a primit acum citeva zile o instintare de poprire la un credit de la CETELEM IFN SA mentionez ca a platit din el aproape 2 ani si jumate creditul era pe 5 ani, trebuie sa va spun ca fratele meu are pensie de handicap dar il ia pe card de o luna de zile deoarece prin posta ajungea cu intirziere,intrebarea mea este daca i se poate opri bani de pe card ce catre banca unde are cardul daca nu ce se poate intimpla in cel mai rau caz .