salut.am o nelamurire daca ma poate ajuta cineva.eu lucrez in costinesti si am decis ca anul acesta in sezon sa deschid o mica afacere sub forma de comert ambulant asta insemnand o masina de porumb fiert si una de popcorn .. spatiul pe care vreau sa fac acest lucru nu apartine de primarie ci de BTT sau ZONA BTT.nu stiu ce este cu exactitate dar stiu ca ei detin toate aceste terenuri pe care sunt construite toate unitatile comerciale din aceasta zona.eu iau un spatiu de la un partener ca sa spun asa care la randul lui are spatiul inchiriat ,eu urmand sa il iau cu contract de comodat.ce acte am eu nevoie pt a face asta si de unde le pot obtine??? multumesc pentru ajutor
Pai credeti ca daca as fi primit salariu in perioada in care nu am mers la munca mai cautam raspunsuri?nu am primit nici salariu ,foile de concediu medical sunt in birou 4 luni la numar dar in ultima luna am mers la munca penteu ca aveam nevoie de bani
Stiu ca nu a procedat corect dar eu cum imi pot recupera banii pe concedii?exista posibilitatea ca hartiile sa se mai poata depune dupa ce au trecut 4 luni de la internare?
Salut.am si eu o nelamurire in legatura cu urmatoarea situatie.am fost bolnav de tuberculoza si trebuia sa intru in concediu medical lucru care nu s-a intamplat pentru ca seful meu nu a trimis concediile mele medicale la casa de asigurari si a preferat sa imi tina contractul de munca activ sa plateasca in continuare indemnizatiile catre casa de asigurari.pentru tuberculoza se acorda concediu medical minim 6 luni platit 100%.