avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Comert ambulant
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Comert ambulant

salut.am o nelamurire daca ma poate ajuta cineva.eu lucrez in costinesti si am decis ca anul acesta in sezon sa deschid o mica afacere sub forma de comert ambulant asta insemnand o masina de porumb fiert si una de popcorn .. spatiul pe care vreau sa fac acest lucru nu apartine de primarie ci de BTT sau ZONA BTT.nu stiu ce este cu exactitate dar stiu ca ei detin toate aceste terenuri pe care sunt construite toate unitatile comerciale din aceasta zona.eu iau un spatiu de la un partener ca sa spun asa care la randul lui are spatiul inchiriat ,eu urmand sa il iau cu contract de comodat.ce acte am eu nevoie pt a face asta si de unde le pot obtine??? multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:33, 27 Martie 2015
Aveti nevoie de autorizatie functionare de la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ori gradina suzyka suzyka In ultimile 3 saptamani un vecin de la scara alaturata ,de la parter,recent imbogatit si venit de peste hotare si-a construit balcon (cica are autorizatie pt ... (vezi toată discuția)
Spatiile verzi din jurul blocului... dolores48 dolores48 locuiesc intr-un bloc cu spetii verzi destul de mici ca si intindere.....precizez ca au mai fost construite doua garaje pe o latura a blocului (pe spatiul ... (vezi toată discuția)