Am achitat o excursie la Bavaria , pe oferta nu scria ca ei vor cumpara pachetul de la Omnia , iar acum nu vor sa mai onoreze excursia pe motiv ca Omnia a dat faliment . Eu am vazut ca este achizitionata de la Omnia doar cand am primit pe email contractul si asta sa intamplat dupa o saptamana dupa ce am platit excursia . Mai mult au trimis dupa aceea email sa trimit urgent contractul semnat , iar acest lucru mi-a trezit suspiciune si am refuzat sa semnez contracul . Eu nu am nici o legatura cu Omnia , nici nu m-a interesat ca agentie , in luna martie cand am platit eu excursia ei nu aveau nici o problema . Deci eu inteleg ca firma Bavaria doreste sa profite de situatia creata . As vrea sa stiu ce sanse am sa recuperez bani sau o excursie daca ii actionez in instanta .
Va multumesc anticipat .
Am achitat o excursie la Bavaria Tour pt anul 2018 , am primit notificare ca bani au fost virati pt pachet servicii la Omnia , in momentul cand am achitat excursia nu aveam cunostinta de aceasta situatie , abia dupa ce am achitat excursia. Am vazut in contractul pe care l-am primit o saptamana mai tarziu dupa ce am achitat , si atunci dupa ce am solicitat eu sa mi se trimita contractul . M-a nemultumit situatia ca nu am fost informata de acest lucru drept pt care am refuzat sa mai semnez contractul . Acum cand imi cer banii inapoi imi spune ca este dezavantajul meu ca nu am vrut sa semnez contractul . Vreau sa stiu ce trebuie sa fac in aceasta situatie .