avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... restituire sau compensare a sumei achitata pt excursie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

restituire sau compensare a sumei achitata pt excursie

Am achitat o excursie la Bavaria , pe oferta nu scria ca ei vor cumpara pachetul de la Omnia , iar acum nu vor sa mai onoreze excursia pe motiv ca Omnia a dat faliment . Eu am vazut ca este achizitionata de la Omnia doar cand am primit pe email contractul si asta sa intamplat dupa o saptamana dupa ce am platit excursia . Mai mult au trimis dupa aceea email sa trimit urgent contractul semnat , iar acest lucru mi-a trezit suspiciune si am refuzat sa semnez contracul . Eu nu am nici o legatura cu Omnia , nici nu m-a interesat ca agentie , in luna martie cand am platit eu excursia ei nu aveau nici o problema . Deci eu inteleg ca firma Bavaria doreste sa profite de situatia creata . As vrea sa stiu ce sanse am sa recuperez bani sau o excursie daca ii actionez in instanta .
Va multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Recuperare suma de la agentia de turism anida osman anida osman Buna seara, In data de 21.03.2017 am achizitionat ( s-a platit factura ) de la agentia de turism Bavaria Tour un early booking circuit 12 zile cu plecare ... (vezi toată discuția)
Recuperare credit oltenacu oltenacu Am achitat o excursie la Bavaria Tour pt anul 2018 , am primit notificare ca bani au fost virati pt pachet servicii la Omnia , in momentul cand am achitat ... (vezi toată discuția)
De la cine recuperez banii de excursie: Doina Thor Doina Thor De la cine recuperez banîi de excursie: de la agentia de turism cu care am incheiat contractul sau de la turoperator care probabil e falimentar si are o ... (vezi toată discuția)