avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare suma de la agentia de turism
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare suma de la agentia de turism

Buna seara,

In data de 21.03.2017 am achizitionat ( s-a platit factura ) de la agentia de turism Bavaria Tour un early booking circuit 12 zile cu plecare in data de 08.08.2018
Dupa achitarea facturii, Agentia Bavaria Tour ne-a trimis contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice in format electronic in vederea semnarii si retransmiterii lui. In contract este precizat faptul ca pachetul turistic este organizat de Omnia Turism
Avand in vedere situatia prezenta a societatii Omnia Turism si a faptului ca noi nu am trimis in format electronic contractul semnat agentie Bavaria Tour , mai exista vreo sansa de recuperare a sumei achitate ?

Va multumesc pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: anida osman , utilizator 22:27, 9 Februarie 2018
Adica intai ati platit. Dupa ce ati platit ati primit contractul pe care urma sa-l semnati cu o alta firma. Cred ca exista posibilitatea recuperarii sumei atata timp cat contractul urma a fi semnat printre alte motive, in considerarea Agentiei Bavaria Tour.
Dupa ce am transmis dovada platii facturii, am primit pe email contractul emis de agenția Bavaria Tour în care este menționat și ca agenția organizatoare este Omnia Turism. Noi trebuia sa semnam contractul cu agenția Bavaria Tour.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea agentiei de turism fata de turist 847325 847325 Am achizitionat o excursie turistica de la o agentie de turism,cu care am incheiat contract si semnat doar de mine si aceasta agentie.Dupa o vreme agentia ma ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru in colectiv kmy28 kmy28 Interesul grupului este comun, acela de a recupera paguba provocata prin insolventa agentiei Omnia Turism, care incepand de la 17.10.a.c. s-a inchis si nu a ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru in colectiv kmy28 kmy28 Interesul grupului este comun, acela de a recupera paguba provocata prin insolventa agentiei Omnia Turism, care incepand de la 17.10.a.c. s-a inchis si nu a ... (vezi toată discuția)