avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Raspunderea agentiei de turism fata de turist
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Raspunderea agentiei de turism fata de turist

Am achizitionat o excursie turistica de la o agentie de turism,cu care am incheiat contract si semnat doar de mine si aceasta agentie.Dupa o vreme agentia ma anunta in scris ca agentia turoperatoare cu care zice ca avea contract sa vanda pachetele turistice (patronul acesteia s-a sinucis si banii din contul acesteia au disparut fara urma),deci excursiile nu mai pot fi facute pentru ca nu au fost platiti furnizorii de servicii.
In instiintarea catre mine agentia specifica ca ea nu are nici o vina pentru ca ei au virat banii catre aceasta agentie turoperatoare
Eu pe contract am semnatura si stampila agentiei de la care am cumparat pachetul turistic nici decum semnatura agentiei turoperatoare de la care zic ei ca au contract sa vanda ca mandatar aceste pachete turistice. Intrebare=Eu cum ar trebuii sa procedez,ca sa-mi recuperez banii platiti in totalitate pe excursia care nu se va mai face ,caci ei zic ca nu au nici o vina, ca patronul Omnia Tour s-a sinucis si banii au disparut din conturi ?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare suma de la agentia de turism anida osman anida osman Buna seara, In data de 21.03.2017 am achizitionat ( s-a platit factura ) de la agentia de turism Bavaria Tour un early booking circuit 12 zile cu plecare ... (vezi toată discuția)
De la cine recuperez banii de excursie: Doina Thor Doina Thor De la cine recuperez banîi de excursie: de la agentia de turism cu care am incheiat contractul sau de la turoperator care probabil e falimentar si are o ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru in colectiv kmy28 kmy28 Interesul grupului este comun, acela de a recupera paguba provocata prin insolventa agentiei Omnia Turism, care incepand de la 17.10.a.c. s-a inchis si nu a ... (vezi toată discuția)