avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARE CREDIT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARE CREDIT

Am achitat o excursie la Bavaria Tour pt anul 2018 , am primit notificare ca bani au fost virati pt pachet servicii la Omnia , in momentul cand am achitat excursia nu aveam cunostinta de aceasta situatie , abia dupa ce am achitat excursia. Am vazut in contractul pe care l-am primit o saptamana mai tarziu dupa ce am achitat , si atunci dupa ce am solicitat eu sa mi se trimita contractul . M-a nemultumit situatia ca nu am fost informata de acest lucru drept pt care am refuzat sa mai semnez contractul . Acum cand imi cer banii inapoi imi spune ca este dezavantajul meu ca nu am vrut sa semnez contractul . Vreau sa stiu ce trebuie sa fac in aceasta situatie .

Alte discuții în legătură

Restituire sau compensare a sumei achitata pt excursie oltenacu oltenacu Am achitat o excursie la Bavaria , pe oferta nu scria ca ei vor cumpara pachetul de la Omnia , iar acum nu vor sa mai onoreze excursia pe motiv ca Omnia a dat ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma de la agentia de turism anida osman anida osman Buna seara, In data de 21.03.2017 am achizitionat ( s-a platit factura ) de la agentia de turism Bavaria Tour un early booking circuit 12 zile cu plecare ... (vezi toată discuția)
Raspunderea agentiei de turism fata de turist 847325 847325 Am achizitionat o excursie turistica de la o agentie de turism,cu care am incheiat contract si semnat doar de mine si aceasta agentie.Dupa o vreme agentia ma ... (vezi toată discuția)