Buna ziua,
Acum circa un an am apelat la o cunostinta in vederea gasirii unui loc de munca,persoana respectiva mi-a cerut actele de studii (in copie si original) promitandu-mi ca imi va asigura angajarea in cadrul unei intreprinderi avand anumite influiente asupra angajatorului.
Angajarea promisa , nu s-a realizat nici pana in prezent, fapt pentru care am cerut persoanei sa-mi inapoieze actele de studii.Ca acum sa mi spuna ca nu gaseste actele, pe care pretinde ca le-a depus in arhiva intreprinderii. Iar eliberarea de duplicat diploma ,dureaza si respectivul refuza sa-mi plateasca cheltuielile!
Ce ar trebui sa fac ,unde sa ma adresez in aceasta situatie?
Procesul verbal pe care l-am semnat, nu prevede posibilitatea platii la jumatate din cuantum.
Eu am depus plangere pentru parcare neregulamentara, intrucat femeia respectiva,a depus plangere pentru ca i-am adresat injurii.Parcarea fiind pe spatiul public,(strada cu parcare in spic).Eu eram parcat regulamentar , pe can ea , NU! Iar in loc de solutionare amiabila, ea a ales sa-si sustina plangerea, fapt care m-a determinat sa depun si eu o plangere impotriva ei , intru-cat m-a blocat in trafic!
M-am ales cu un proces verbal si implicit amenda de 200 lei,din cauza unei individe , care m-a blocat in parcare si careia i-am adresat injurii.
Intrebarea mea este,pot sa contest procesul verbal pe care l-am semnat la politie,si ce se poate intampla daca pierd contestatia, e posibil sa platesc mai mult decat cei 200 lei amenda?(contestatia implica costuri suplimentare?)
Mentionez ca si eu la randu-mi am depus o plangere impotriva ei, pentru parcare neregulamentara!