avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retinere acte studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retinere acte studii

Buna ziua,
Acum circa un an am apelat la o cunostinta in vederea gasirii unui loc de munca,persoana respectiva mi-a cerut actele de studii (in copie si original) promitandu-mi ca imi va asigura angajarea in cadrul unei intreprinderi avand anumite influiente asupra angajatorului.
Angajarea promisa , nu s-a realizat nici pana in prezent, fapt pentru care am cerut persoanei sa-mi inapoieze actele de studii.Ca acum sa mi spuna ca nu gaseste actele, pe care pretinde ca le-a depus in arhiva intreprinderii. Iar eliberarea de duplicat diploma ,dureaza si respectivul refuza sa-mi plateasca cheltuielile!
Ce ar trebui sa fac ,unde sa ma adresez in aceasta situatie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
escodido, utilizator
Cel mai recent răspuns: escodido , utilizator 22:28, 10 Ianuarie 2015
actele in original nu se dau din mana ...
Stiam si eu , dar am acceptat fiind constrans de imprejurari.
Ati putea putea face o plangere penala pentru abuz de incredere, cu sanse mici de rezolvare din partea autoritatilor. Doar mai mult pentru intimidare...
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
adema1980, utilizator
multumesc pentru sugestie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bac pierduta de catre facultate roberth roberth Buna ziua, acum 7 ani m-am inscris la o facultate din Bucuresti dar, din pacate nu am putut fcreventa cursurile nici macar o zi. Am predat la dosar (conform ... (vezi toată discuția)
Mamei mele i s-a pierdut diploma de bac. ce trebuie sa facem mai ... Cytadel Cytadel Mamei mele i sa pierdut diploma de bac. Ce trebuie sa facem mai departe? (vezi toată discuția)
Buna seara, daca am pierdut diplomele de competente de la bacalaureat ... romeocatalin romeocatalin Buna seara, daca am pierdut Diplomele de Competente de la Bacalaureat + plus certificatele de absolvire liceu (12 clase, respectiv 10), trebuie cerere si anunt ... (vezi toată discuția)