avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate margaSe

Activitate margaSe

am depus pe 22 februarie 2017 o cerere de reabilitare insotit de actele doveditoare si am primit termen pe 26 aprilie 2017. Este normal sa astept 2 luni? care este procedura legala? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Reabilitare judecatoreasca
draga/dragule domn(a) avocat, azi am fost la curtea de apel si ca o nestiutoare, m-am luat dupa dvs. in conditiile in care aveti ceva studii in acest domeniu si bineinteles, ca pentru REABILITARE NU ESTE NEVOIE DE AVOCAT! In Constanta se pare ca sunt functionari minunati si gata sa te ajute si ni s-au dat informatiile necesare si culmea stiu mai multe decat avocatii nostri ! :( avocatii care "ne sfatuiesc " dupa care lege?
Răspuns la discuția Reabilitare judecatoreasca
multumesc! Asa vom facem!:)
buna ziua!
am indeplinit peroada pt reabilitarea judecatoreasca si dupa 6 -7 termene , judecatorul nu a inteles din declaratiile de la fisc platite la care am fost supus dupa condamnare, fiscul mi-a dat precum sunt pe 0, dar judecatorul nu a dorit sa vada. Asa ca am facut contestatie la curtea suprema si sunt chemat la contestatie, s-a stabilit termenul, dar avocatul pe credeam ca-l am, mi-a pretins o suma si azi o alta suma si am incetat colaborarea. In citatia pe care am primit-o scrie ca am dreptul la un avocat din oficiu, iar intrebarea mea este: care este procedura? ce trebuie sa fac eu ca in ziua cand suntem chemat la instanta sa am avocat ? Multumesc! :(