avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare judecatoreasca

buna ziua!
am indeplinit peroada pt reabilitarea judecatoreasca si dupa 6 -7 termene , judecatorul nu a inteles din declaratiile de la fisc platite la care am fost supus dupa condamnare, fiscul mi-a dat precum sunt pe 0, dar judecatorul nu a dorit sa vada. Asa ca am facut contestatie la curtea suprema si sunt chemat la contestatie, s-a stabilit termenul, dar avocatul pe credeam ca-l am, mi-a pretins o suma si azi o alta suma si am incetat colaborarea. In citatia pe care am primit-o scrie ca am dreptul la un avocat din oficiu, iar intrebarea mea este: care este procedura? ce trebuie sa fac eu ca in ziua cand suntem chemat la instanta sa am avocat ? Multumesc! :(
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 15:30, 27 August 2014
daca se numeste avocat din oficiu acesta in principiu se va prezenta fiind citat de instanta in acest sens. Dvs puteti face o adresa catre Inalta Curte cu nr dosarului in stanga sus prin care sa solicitati sa vi se acorde un avocat din oficiu - ca sa fiti sigur ca nu pierdeti un termen.
multumesc! Asa vom facem!:)
draga/dragule domn(a) avocat, azi am fost la curtea de apel si ca o nestiutoare, m-am luat dupa dvs. in conditiile in care aveti ceva studii in acest domeniu si bineinteles, ca pentru REABILITARE NU ESTE NEVOIE DE AVOCAT! In Constanta se pare ca sunt functionari minunati si gata sa te ajute si ni s-au dat informatiile necesare si culmea stiu mai multe decat avocatii nostri ! :( avocatii care "ne sfatuiesc " dupa care lege?
Probabil ca nu ati inteles ce a spus Vlad mai sus.
A zis sa cereti avocat din oficiu, nu ca veti avea din oficiu...
Adica sa solicitati la instanta.
Ca instanta da sau nu e alta discutie...

Cat v-a cerut avocatul de a fost atat de mult?
Nu cred ca a cerut 1000 euro...
Puteati sa cereti amanare pentru angajare avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
draga doamna domn

ati intrebat "care este procedura? ce trebuie sa fac eu ca in ziua cand suntem chemat la instanta sa am avocat ?"

am raspuns "puteti face o adresa catre Inalta Curte cu nr dosarului in stanga sus prin care sa solicitati sa vi se acorde un avocat din oficiu"

s-ar parea ca sunt vinovat pentru faptul ca v-am raspuns la intrebare.

In completare, dupa parerea mea, avand in vedere ca vi s-a respins la iubita dvs curte de apel cererea de reabilitare, eu as recomanda totusi sa cereti avocat din oficiu, pe care il plateste statul sa va ajute. De ce ? Pentru ca daca nu va faceti treaba cum trebuie ramaneti nereabilitata.

Consider ca ar fi o mare pierdere pentru societatea noastra sa ramaneti o persoana cu cazier penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare dosar biancaiannys biancaiannys din cauza mai multor vicii de procedura am dori stramutarea dosarului,intrebarea este se poate stramuta daca hotararea este definitiva si irevocabila?daca se ... (vezi toată discuția)
Cale de atac dupã respingerea contestaþiei în anulare marinica71 marinica71 sunt parat intrun dosar de stabilire a succesiunii la care am facut recurs.recursul a fost admis si trebuia sa primesc citatie de la curtea de apel(unde se ... (vezi toată discuția)
Ce mai pot face daca am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare prin nerecurare flrpal flrpal Buna seara! Am si eu citeva intrebari daca imi puteti raspunede.Am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare prin nerecurare intr-un proces penal.Tin sa ... (vezi toată discuția)