avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare judecatoreasca

am depus pe 22 februarie 2017 o cerere de reabilitare insotit de actele doveditoare si am primit termen pe 26 aprilie 2017. Este normal sa astept 2 luni? care este procedura legala? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 12:51, 6 Martie 2017
E cam lung termenul dar oricum probabil ca vor fi și câteva amânări.
Buna ziua,

Termenul pe care l-ati primit nu este anormal. Depinde foarte mult de gradul de ocupare al instantelor judecatoresti. Daca aveti un motiv intemeiat puteti solicita preschimbarea termenului de judecata si acordarea unui termen mai apropiat, insa nu este obligatoriu sa vi se incuviinteze aceasta cerere.

La termenul din 26 aprilie, vi se va acorda cuvantul pe probele solicitate pentru sustinerea cererii dvs. Daca aceastea se afla deja la dosarul cauzei, se poate chiar si finaliza procedura. Daca instanta va considera ca sunt necesare lamuriri sau acte suplimentare va putea stabili inca un termen pana la care sa se depuna actele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima infatisare nicolae_valentin nicolae_valentin nu sunt de acord cu termenul care mi s-a dat . si asa au inceput sa apara complicatiile . sotia mea cum a aflat ca sunt hotarat sa depun actele a inceput sa ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare proces civil in vederea angajarii unui aparator diana225 diana225 Exista o cerere tip actuala pe care as putea sa o completez si semnez in vederea amanarii unui proces civil in vederea angajarii unui aparator ales, proces ... (vezi toată discuția)
Cum se face o cerere de schimbare data proces litigiu de munca? iosif.kramar iosif.kramar Avocata nu este in tara si doream sa schimb singur data procesului intr-un litigiu de munca. Este tocmai in sept.anul viitor si ma gandeam sa incerc totusi sa ... (vezi toată discuția)