Am incheiat un contract de munca de lucru pe un vas de croaziera.
Superiorul de la locul de munca actual nu vrea sub nici o forma sa aprobe desfacerea contractului de munca cu acordul ambelor parti. Mentionez ca nu pot sta in preaviz. Ce repercursiuni atrage acest lucru ? Ce pot face in acest caz ?
Multumesc pentru raspuns.Sa inteleg ca prin contractul de comodare nu incalc contractul de vanzare, pentru ca , comodarea nu este instrainare ? Raspunsul dvs nu este valabil si pentru contractul de inchiriere pentru ca acolo este instrainare?
Buna ziua,
As dori sa stiu daca pentru un apartament achizitionat prin Programul Prima Casa in 2013 se poate face contract de comodare, avand in vedere ca in contractul de vanzare este stipulat ca timp de 5 ani de la data dobandirii, ne obligam sa nu instrainam bunurile imobile. Se considera instrainare comodarea imobilului, este legal acest tip de contract in acesta situatie?
Multumesc
Buna ziua.
Am semnat un contract de vanzare prima casa cu un dezvoltator din IMGB, in contract era mentionat ca: "avem obligatia de a prezenta bancii in termen de 5 zile lucratoare de la data autentificarii prezentului act, originalul incheierii de inscriere in cartea funciara a dreptului de propietate asupra imobilelor pe numele cumparatorilor" - desi acest fapt nu a depins de noi.Pentru ca a trecut mai mult de 5 zile (aprox 3 sapt) dezvoltatorul vrea sa rezilieze contractul. In aceste conditii eu mai primesc avansul acordat ?