avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract prima casa

Buna ziua.
Am semnat un contract de vanzare prima casa cu un dezvoltator din IMGB, in contract era mentionat ca: "avem obligatia de a prezenta bancii in termen de 5 zile lucratoare de la data autentificarii prezentului act, originalul incheierii de inscriere in cartea funciara a dreptului de propietate asupra imobilelor pe numele cumparatorilor" - desi acest fapt nu a depins de noi.Pentru ca a trecut mai mult de 5 zile (aprox 3 sapt) dezvoltatorul vrea sa rezilieze contractul. In aceste conditii eu mai primesc avansul acordat ?
Cel mai recent răspuns: ionascad , utilizator 20:23, 22 August 2014
depinde de clauzele prevazute in contract.
Nu este prevazuta clauza referitoare la rezilierea contractului si nici la restituirea avansului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare imobil claudiuj claudiuj Buna seara, Recent, am semnat un antecontract de vanzare-cumparare a unei case. Casa urma sa fie cumparata prin programul Prima Casa asadar i-am dat ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune de vanzare imobil Liviu V. Liviu V. In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare? A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul ... (vezi toată discuția)
Posibilitate pierdere avans prima casa SANTIER SANTIER Buna seara! Am platit un avans la un ap. Am depus actele la banca, imobilul urmeaza sa fie evaluat si apoi dosarul sa ajunga la fondul de garantare. Nu ... (vezi toată discuția)